Ladataan traileria...

Meg 2: The Trench

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 56 min

Seuraavat näytökset

Valmiina kesän kovimpaan adrenaliinihyökyyn elokuvassa “Meg 2: The Trench”, joka on kirjaimellisesti megaluokan toimintaseikkailu – se on kaikin tavoin suurempi kuin vuoden 2018 menestyselokuva "Megalodon" (The Meg”) viedessään toiminnan entistä isommalle vaihteelle ja entistä syvempiin syövereihin monen megalodonin voimalla!

Sukella vieraisiin vesiin Jason Stathamin ja toimintatähti Wu Jingin kanssa heidän johtaessaan tutkimusryhmää vaarallisella tutkimusmatkalla valtameren syvyyksiin. Heidän työnsä saa kaoottisen käänteen, kun rikollinen kaivosoperaatio uhkaa heidän tehtäväänsä ja pakottaa heidät taisteluun, jossa pelissä ovat elämä ja kuolema. Kun vastassa on kolossaalisia jättiläishaita ja uhkaavia ympäristöhaasteita, sankariemme on oltava nopeampia, fiksumpia ja urheampia uimareita kuin heidän armottomat vastustajansa kellon tikittäessä vääjäämättömästi kohti ratkaisua. Uppoudu vuoden sähäkimpään elokuvaelämykseen “Meg 2: The Trench” – jossa syvyyksien kauhuille vetää vertoja vain alusta loppuun vyöryvä toiminta!

Warner Bros. Pictures ja CMC Pictures esittävät elokuvan “Meg 2: The Trench”, jonka pääosissa nähdään Statham ja Jing sekä mukana ensemblekaartissa mm. Sophia Cai (“Megalodon”), Page Kennedy (“Megalodon”), Sergio Peris-Mencheta (“Rambo: Last Blood”), Skyler Samuels (“Gifted”), Sienna Guillory (“Resident Evil” -elokuvat) ja Cliff Curtis (“Avatar” -elokuvasarja).

Elokuvan “Meg 2: The Trench” on ohjannut Ben Wheatley (“In the Earth”, “Free Fire”), käsikirjoittaneet Jon Hoeber & Erich Hoeber (“Megalodon”, “Transformers: Rise of the Beasts”) ja Dean Georgaris (“Megalodon”, “Lara Croft: Tomb Raider – Elämän lähde”), ja se perustuu Dean Georgarisin ja Jon Hoeberin & Erich Hoeberin tarinaan Steve Altenin romaanin The Trench pohjalta. Elokuvan ovat tuottaneet Lorenzo di Bonaventura (“Megalodon,” “Bumblebee”) ja Belle Avery (“Megalodon”, “Before the Devil Knows You’re Dead”), ja vastaavina tuottajina toimivat Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Randy Greenberg ja Gerald R. Molen.

Ohjaaja Wheatleyn tuotantoryhmässä ovat mukana pääkuvaaja Haris Zambarloukous (“Belfast”, “Idän pikajunan arvoitus”), tuotantosuunnittelija Chris Lowe

(“The Gray Man”, “007 No Time to Die”) ja leikkaaja Jonathan Amos (“Baby Driver”, “Paddington 2”). Tehostepäällikkönä toimii Pete Bebb (“Ihmeotukset ja niiden olinpaikat”, “Inception”) ja pukusuunnittelijana Lindsay Pugh (“The Matrix Resurrections”, “Krypton”). Elokuvamusiikin on säveltänyt Harry Gregson-Williams (“Megalodon”, “The Martian”).

Warner Bros. Pictures ja CMC Pictures esittävät yhdessä DF Picturesin kanssa di Bonaventura/Apelles Entertainment, Inc. -tuotannon, Ben Wheatleyn elokuvan “Meg 2: The Trench”. Elokuvan levittää maailmanlaajuisesti Warner Bros. Pictures ja se saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa 4. elokuuta 2023.

Ohjaus

Ben Wheatley

Käsikirjoitus

Jon Hoeber, Erich Hoeber ja Dean Georgaris

Rooleissa

Jason Statham, Wu Jing, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna
Guillory ja Cliff Curtis

Alkuperäinen nimi:
Meg 2: The Trench
 
Kesto:
1 h 56 min
 
Lajityypit:
jännitys, seikkailu, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori