Ladataan traileria...

Game Night

K-16 Sisältää väkivaltaa
Kesto: 1h 40min

Seuraavat näytökset

Jason Bateman (Kaameat pomot, TV:n Sukuvika) ja Oscar-ehdokas Rachel McAdams (Spotlight, Dr. Strange) yhdistävät voimansa New Line Cineman toimintakomediassa Game Night.  

Bateman ja McAdams ovat Max ja Annie, jotka viettävät viikoittain ystäväpariskuntien kanssa peli-iltoja. Peli-illat nousevat uudelle tasolle, kun Maxin karismaattinen veli Brooks (Kyle Chandler) järjestää mysteerimurhaillan valeroistoineen ja feikkiagentteineen. Brooks kidnapataan, mutta kaikkihan on vain peliä…  eikö vaan? Kun kuusi kilpailuhenkistä pelaajaa alkaa selvittää tapausta tavoitteenaan voittaa, he ymmärtävät, ettei ”peli” eikä Brooks ole sitä, miltä ne näyttävät. Yhden kaoottisen yön aikana ystävät löytävät itsensä mahdottomasta tilanteesta, kun jokainen käänne on entistä odottamattomampi.

Kesto:
1h 40min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori