Ladataan traileria...

Hobitti - Odottamaton matka HFR 3D

3D Ikäraja ei vielä tiedossa.
Kesto: 2h 41min

Seuraavat näytökset

Meillä KINO 1:ssä HOBITTI esitetään HFR 3D muodossa. 

"3:n Oscarin ehdokas... Kiirehdi. Viimeisiä näytöksiä menossa"

Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti - odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut. Ohjaaja Peter Jackson tuo valkokankaalle Hobitti-trilogian, jonka toinen osa Smaugin autioittama maa (The Hobbit - The Desolation of Smaug) nähdään elokuvateattereissa jouluna 2013 ja päätösosa Hobitti - Sinne ja takaisin (The Hobbit - There and Back Again) näillä näkymin heinäkuussa 2014.

HUOM! Suosituimpien näytösten alkaessa lipunmyynnissä voi olla ruuhkaa. Varatut liput kannattaa käydä lunastamassa tuntia ennen näytöksen alkua!

HFR 3D on uusi tekniikka, jonka käytöstä tuontantoyhtiöillä ja laitevalmistajilla on vasta hyvin rajallisesti kokemusta. Kino 123 ei vastaa ennakoimattomista teknisistä häiriöistä, jotka johtuvat meistä riippumattomista laite- tai ohjelmistovioista. Teemme kuitenkin kaikkemme taataksemme teille virheettömän katselukokemuksen ja kiitämme ymmärryksestänne!

Alkuperäinen nimi:
The Hobbit: An Unexpected Journey
 
Kesto:
2h 41min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori