Ladataan traileria...

Merrily we roll along

Ikäraja ei vielä tiedossa.
Kesto: 2h 40min

Seuraavat näytökset

CinemaLive ja Digital Theatre tuovat valkokankaille ylistetyn Stephen Sondheimin "Merrily we roll along" -musikaalin Lontoon West Endistä.

Kolmen Olivier-palkinnon voittajan Maria Friedmanin ensiohjaus marssittaa lavalle poikkeuksellisen tähdistön, kärjessään Mark Umbers, Jenna Russell sekä Damian Humbley.

Tarina kattaa kolme vuosikymmentä viihdebisneksen maailmassa, ja keskittyy kolmen ystävyksen Franklinin, Maryn ja Charleyn suhteeseen. Ajassa taaksepäin matkatessamme kuulemme Sondheimin kauneimpia kappaleita, mm. "Good thing going",  "Not a day goes by" ja "Old friends".

Esitys on taltioitu West Endin Harold Pinter-teatterissa shown viimeisinä esityskertoina.

"TEKSTITETTY SUOMEKSI...sis. 15min. väliajan"

Alkuperäinen nimi:
Merrily we roll along
 
Kesto:
2h 40min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori