Ladataan traileria...

Mieletön elokuu

K-7 Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1h 43min

Seuraavat näytökset

Elsa Aho on kaupungin tyylitietoisten naisten suosima, taitava modisti, jonka elämä näyttäisi olevan täydellisessä järjestyksessä. Elsan pieni hattuliike sijaitsee Töölön sydämessä ja liikkeen takahuoneessa hän harjoittaa myös kakkosammattiaan: Elsa on arvostettu selvännäkijä, jolta pyydetään apua erityisesti kadonneiden ihmisten ja esineiden paikallistamisessa. Kun kaupungissa järjestetään suuret kansainväliset kommunistien rauhanfestivaalit, Elsaa ei voisi asia vähempää kiinnostaa. Pian hänen rauhansa kuitenkin järkkyy, kun hattuliikkeen ovesta marssii sisään odottamaton vieras. Jan Novak on tsekkiläinen muusikko ja Elsan nuoruudenrakastettu ajalta ennen sotaa. Jan on saapunut kaupunkiin sosialistisen Tsekkoslovakian festivaalidelegaation jäsenenä. Ensin Elsa ei halua olla missään tekemisissä Janin kanssa, mutta lämpimät elokuun yöt, festivaalin hektinen kansainvälinen tunnelma, musiikki ja muotitanssi twist tekevät tehtävänsä. Mikään ei ole enää niin kuin ennen. Elsa ja Jan tajuavat, etteivät halua enää uudestaan eroon toisistaan. Rautaesiripun jakamassa Euroopassa yhteinen tulevaisuus on kuitenkin lähes mahdoton haave, ja yksinkertaisin ratkaisu on myös vaarallisin: Janin on loikattava länteen. Suunnitelman toteuttamista ei helpota se, että Elsan apulaistyttö Minni on samaan aikaan rakastunut tsekkiläisen delegaation nuoreen politrukkiin Adamiin, ja että suomalainen poliisijohto pyytää Elsaa selvännäkemisen avulla paikallistamaan etsintäkuulutettujen loikkareiden pakoreittejä. Elsa harhauttaa poliiseja ja jättää samalla taakseen koko entisen elämänsä.

Alkuperäinen nimi:
Mieletön elokuu
 
Kesto:
1h 43min
 
Lajityypit:
komedia
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori