Ladataan traileria...

Mowgli

Ikäraja ei vielä tiedossa.

Seuraavat näytökset

Liikkeenkaappaustekniikkaa ja perinteistä elokuvankerrontaa yhdistelevä Mowgli tuo valkokankaille uuden 3D-version Rudyard Kiplingin klassikosta Viidakkokirja

Elokuva kertoo susilauman kasvattamasta, Intian viidakossa varttuneesta ihmislapsesta Mowglista. Baloo-karhun ja Bagheera-pantterin opettamana Mowgli omaksuu viidakon usein ankaratkin lait, ja saa viidakon eläinten hyväksynnän yhtenä lauman jäsenenä. Kaikkien paitsi yhden: pelottoman tiikerin Shere Khanin. Kun Mowgli joutuu kasvokkain ihmisalkuperänsä kanssa, hän huomaa, että viidakossa saattaa vaania suurempiakin vaaroja.

 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori