Ladataan traileria...

MUSE

Ikäraja ei vielä tiedossa.
Kesto: 1h 35min

Seuraavat näytökset

Musen käynnissä oleva maailmankiertue nähdään Suomen elokuvateattereiden valkokankailla 8. marraskuuta alkaen ennätyksellisen laajasti.

Rooman Olympiastadionilla taltioitu Musen konsertti on visuaalinen ja voimakastunnelmainen spektaakkeli huippusuositulta maailmankiertueelta tämän vuoden heinäkuulta. Suomessa konsertti saa ennätyksellisen laajan levityksen elokuvateattereissa, sillä se nähdään lähes 20 paikkakunnalla.
 
Muse kertoo: “Tämä on suurin tekemämme kiertue ja olemme todella ylpeitä että julkaisemme konserttielokuvan juuri tästä kiertueesta. Elokuva on tehty poikkeuksellisella laadulla, jotta kaikki esityksen yksityiskohdat on saatu huomioitua. Lisäksi mukaan on saatu fanit, lavasteet, näyttelijät ja Rooman illan uskomaton ilmapiiri. Voimme luvata faneillemme että, vaikka he olisivat jo olleet konsertissa, luvassa on kokonaan uusi Muse konserttielämys”
 
MUSE – Live at Rome on kuvattu Rooman Olympiastadionilla 6. heinäkuuta 2013, 60 000 katsojan edessä. Taltioituna on uskomaton ilta ja näytettävänä on ennennäkemättömät konserttilavasteet ja show Musen historiassa. Nämä kolme koulukaveria Devonista vievät yleisönsä uskomattomalle matkalle laajalla soittolistallaan käyttäen pyrotekniikkaa, laajoja digitaalisia screenejä ja joukkueellista näyttelijöitä. Huikeaan iltaan kuuluvat hitit viimeisimmältä The 2nd Law -albumilta, jonka myynti Suomessa ylitti kultalevyn rajan. Lisäksi klassikoita kuten Uprising, Supermassive Black Hole, Time in running out, Starlight ja Plug-In Baby.
 
“The rock concert equivalent of a blockbuster movie”
- The Times -
 
“The Muse boys are out of this world”
- The Sun -

Alkuperäinen nimi:
MUSE
 
Kesto:
1h 35min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori