Ladataan traileria...

My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks

K-7
Kesto: 1h 15min

Seuraavat näytökset

Twilight ja Spike palaavat Canterlot High:in auttamaan ihmisystäviään uudessa seikkailussa.

Koululla järjestetään kykykilpailu, jossa Rainbow Dashin, Applejackin, Pinkie Pien, Rarityn ja Fluttershyn uusi bändi The Rainboomsin esiintyy. Yllättäen koululle saapuu uusi tyttöbändi The Dazzlings, joka uhoaa muuttavansa ystävällisen musiikkikilpailun bändien väliseksi taisteluksi.

Jännitys tiivistyy kun Sunset Shimmer huomaa ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Mitä The Dazzlingsit salaavat ja ehtiikö Prinsessa Twilight auttamaan ystäviään musikaalisella taialla, kun vaakalaudalla on koko koulun kohtalo?

Suomenkielisissä äänirooleissa: Henni-Liisa Stam (Twilight Sparkle), Katja Sirkiä (Rainbow Dash), Saara Lehtonen (Pinkie Pie), Annituuli Kasurinen (Apple Jack), Taru Tikkanen (Rarity), Raili Raitala (Adagio Dazzle), Elina Aalto (Aria Blaze), Yasmine Yamajako (Trixie), Amy Burgess (Sunset Shimmer), Heljä Heikkinen (Sonata Dusk), Susa Saukko (Fluttershy) sekä Katja Aakkula, Sari Ann Stolt, Antti Lj Pääkkönen, Pinja Hanski, Laura Aarre ja Ilari Hämäläinen.

Alkuperäinen nimi:
My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks
 
Kesto:
1h 15min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori