Ladataan traileria...

Night of the living dead (1968)

K-18
Kesto: 1h 36min

Seuraavat näytökset

Yksi näytös!

George Romeron kirjoittama ja ohjaama Elävien kuolleiden yö on vuonna 1968 valmistunut mustavalkoinen kauhun juhla. Ben ja Barbara joutuvat hautausmaalla oudon hyökkäyksen kohteiksi, ja paettuaan paikalta Barbara tapaa joukon muita ihmisiä, jotka näyttävät hänen laillaan selvityneen oudon epidemian leviämisestä… ainakin hetkellisesti. Barbara ja viisi muuta taistelevat selvityäkseen hengissä elävien kuolleiden saartamassa talossa.

Alkuperäinen nimi:
Night of the living dead
 
Kesto:
1h 36min
 
Lajityypit:
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori