Ladataan traileria...

Pan (3D)

3D K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1h 52min

Seuraavat näytökset

PAN on kertomus orpopojasta, joka tempautuu uskomattomalle matkalle maagiseen Mikä-Mikä-Maahan. Siellä hän joutuu sekä hauskojen että vaarallisten sattumusten pyörteisiin ja löytää lopulta kohtalonsa. Pojasta kasvaa sankari, jonka kaikki tulevat tuntemaan nimellä Peter Pan. PAN saa ensi-iltansa Suomessa 17.heinäkuuta. Elokuvan on ohjannut Joe Wright ja sen pääosissa nähdään Hugh Jackman, Garrett Hedlund, Amanda Seyfried, Rooney Mara ja Levi Miller.

Alkuperäinen nimi:
Pan
 
Kesto:
1h 52min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori