Ladataan traileria...

Royal Ballet: PÄHKINÄNSÄRKIJÄ

Ikäraja ei vielä tiedossa.
Kesto: 2h 8min

Seuraavat näytökset

Lontoon kuninkaallisen baletin jouluklassikko ensimmäistä kertaa Suomen valkokankailla, korkeakulttuuria tarjoaa myös KINO 123.

Pähkinänsärkijä-baletti kertoo tarinan nuoresta tytöstä jonka tehtävänä on murtaa ilkeän hiirikunigattaren langettama taika, ja pelastaa näin puiseksi pähkinänsärkijänukeksi muuttunut poika. Tapahtumat vievät nuoret makeisten valtakuntaan, lumen maahan ja hurjiin seikkailuihin.

Baletti sopii kaikenikäisille, myös perheen pienimmille. Sisältää väliajan jonka aikana Café KINOn palvelut ovat käytettävissänne. Väliaikatarjoilun voitte halutessanne myös tilata etukäteen. Tervetuloa nauttimaan!

Alkuperäinen nimi:
Royal Ballet: PÄKINÄNSÄRKIJÄ
 
Kesto:
2h 8min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori