Ladataan traileria...

Springsteen & I

K-3
Kesto: 1h 55min

Seuraavat näytökset

Amerikkalaisen rockin legendasta, Bruce Springsteenistä kertova ainutlaatuinen konsertti- ja dokumenttielokuva Springsteen & I esitetään maanantai-iltana 22. heinäkuuta samanaikaisena erikoisesityksenä elokuvateattereissa ympäri maailman.

Springsteen & I -dokumentissa kuullaan ja nähdään kaikki Brucen suurimmat hitit ja legendaarisimmat konserttiesitykset koko hänen uransa varrelta. Jo yli neljäkymmentä vuotta rockmaailmassa vaikuttanut ja yli 120 miljoonaa albumia myynyt artisti määrittää kokonaisen sukupolven elämää. Fanien tarinoiden kautta dokumentti valottaa, kuinka Springsteenin juurevasta rockmusiikista tuli niin monen ihmisen ”elämän soundtrack”.

Dokumentin on ohjannut Baillie Walsh, vastaavana tuottajana toimii Ridley Scott. Elokuva on tehty täydessä yhteistyössä Springsteenin, managereiden, levy-yhtiön ja muun tiimin kanssa, joten käyttöön on saatu ainutlaatuista, ennen näkemätöntä konsertti- ja arkistomateriaalia.

Alkuperäinen nimi:
Springsteen & I
 
Kesto:
1h 55min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori