Ladataan traileria...

Muumipeikko ja Pyrstötähti

Ikäraja ei vielä tiedossa.

Seuraavat näytökset

Cinematicin tuottama Muumipeikko ja pyrstötähti on uusi versio maailmanlaajuisesti tunnetusta Muumi-klassikkoanimaatiosta, joka toteutettiin japanilais-suomalais-hollantilaisena yhteistuotantona vuonna 1992. Elokuvan alkuperäinen luoja ja tuottaja on Dennis Livson, jonka poika Tim Livson (Kindernet Entertainment) on tuottamassa uutta elokuvaversiota nyt yhdessä Cinematicin Antti J. Jokisen ja Sara Norbergin kanssa.

 

Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvasta tuotetaan suomen-, ruotsin-, englannin- ja japaninkieliset versiot. Elokuvan striimaus- ja televisiointioikeudet ovat hankkineet C More ja MTV.

 

Muumipeikko ja pyrstötähti perustuu legendaarisen suomalaisen kuvittajan ja kirjailijan Tove Janssonin samannimiseen kirjaan. Elokuvassa säilytetään alkuperäisen elokuvan klassisen piirtämisen ja kalvoanimaation tyyli, jonka takana ovat ohjaaja Hiroshi Saito, animaattori Yasuhiro Nakura ja käsikirjoittaja Akira Miyazaki. Animaation kuva päivitetään tämän päivän 4K-elokuvan standardeihin ja elokuvan äänimaailma – musiikki, kappaleet ja dubbaukset – uudistetaan kokonaan.

 

Elokuva on jo tuotannossa ja saa ensi-iltansa syksyllä 2020, juhlistaen täten Tove Janssonin elämäntyötä Muumien 75-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Tarkempia tietoja elokuvasta tiedotetaan myöhemmin.

Alkuperäinen nimi:
Muumipeikko ja pyrstötähti
 
 
Lajityypit:
animaatio, koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori