Kino 123

Täydellisiä elokuvahetkiä Kouvolan Kauppakeskus Veturissa

Kino 123 on avoinna, ei katsojarajoituksia

Elokuvanäytöksissä ei ole katsojarajoituksia. Kaikissa näytöksissä on kuitenkin toistaiseksi käytössä paikkanumerointijärjestelmä. Saleissa on tällä hetkellä väljää, joten yhdessä tehokkaan ilmastoinnin kanssa elokuvaelämys on turvallinen. Katsojat voivat halutessaan käyttää maskia, mutta maskipakkoa ei ole.

Tarkista näytös- ja aukioloajat etusivulta.

Joululipuille jatkoaikaa 30.9.2021 asti

Koronapandemian vaikutus lippujen voimassaoloaikoihin: Joululippuihin ennakkoon annettu 2 kk lisäaika on kevään sulun aikana ylittynyt, joten niihin on annettu lisäaikaa 30.9.2021 asti. Jos lipussasi lukee siis JOULULIPPU voimassa 1.7.2021, tällainen lippu käy automaattisesti lippukassalla ja verkkokaupassa ilman erillisiä toimenpiteitä syyskuun loppuun asti. Kaikissa muissa tällä hetkellä voimassa olevissa lipuissa on etukäteen annettuna 6 - 9 kk normaalia pidempi voimassaoloaika, joilla on pyritty varautumaan ennakkoon mahdollisiin koronapandemiasta johtuviin elokuvateatterien sulkemismääräyksiin. Tätä pitempiä jatkoaikoja voidaan ottaa käyttöön siinä tapauksessa, että kyseiset ennakkoon annetut jatkoajat ylittyvät (eli teatteri on ollut yhtäjaksoisesti suljettuna lippujen voimassaoloaikana yli 6 kk). Ennakkoon annettua lisäaikaa on sovellettu kaikkiin lipputuotteisiin koronakeväästä 17.3.2020 alkaen.

 

Saleissa ei ole katsojarajoituksia.

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori