Kino 123

Täydellisiä elokuvahetkiä Kouvolan Kauppakeskus Veturissa

Kaikissa näytöksissä on toistaiseksi käytössä paikkanumerointijärjestelmä. Ei rajoituksia.

Tarkista näytös- ja aukioloajat etusivulta.

Uudet ePassin käyttäjät! (paljon uusia käyttäjiä nyt liikkeellä)

Elokuvalippuja voi maksaa ePassilla, mutta ePassi-sovellus on vain maksuväline, ei lippukauppa. Asiakkaan tulee joko valita istumapaikka Kino 123:n lippukaupasta ja siellä sitten maksutavaksi ePassi (jolloin maksu ohjautuu ePassi-sovellukseen ja saat mobiililipun sähköpostiisi) tai sitten tehdä pelkkä varaus ja tulla ePassin kanssa lippukassalle. Jos haluat ostaa ePassilla sarjalippuja, suosittelemme tulemaan lippukassalle Veturiin tai Studio 123:n lippukassalle Kuusankoskitalolle. Henkilökunta neuvoo ePassin käytössä. Lue tarkat käyttöohjeet täältä. Kiitos!


Koronapandemian vaikutus lippujen voimassaoloaikoihin

Kaikissa tällä hetkellä voimassa olevissa lipuissa on etukäteen annettuna 6 - 9 kk normaalia pidempi voimassaoloaika (ennen voimassa 6 kk, nyt 12 - 15 kk), joilla on pyritty varautumaan ennakkoon mahdollisiin koronapandemiasta johtuviin elokuvateatterien rajoituksiin ja sulkemismääräyksiin. Näin ollen lippuun merkitty voimassaolopäivä pätee. Ylimääräisiä jatkoaikoja voidaan ottaa käyttöön vasta siinä tapauksessa, että kyseiset ennakkoon annetut jatkoajat ylittyvät (eli teatteri on ollut suljettuna lippujen voimassaoloaikana yli 6 kk). Ennakkoon annettua lisäaikaa on sovellettu kaikkiin lipputuotteisiin koronakeväästä 17.3.2020 alkaen.

 

Ei voimassa olevia rajoituksia.

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori