Kino 123

Täydellisiä elokuvahetkiä Kouvolan Kauppakeskus Veturissa

Kino 123 on kauppakeskus Veturissa toimiva elokuvateatteri. Kolmessa salissa on yhteensä noin 450 istumapaikkaa. 

Elokuvanäytösten ulkopuolella Kino 123 on myös toimiva kokoustalo. Meillä järjestät yritysten ja yhteisöjen tilaisuudet, promootiot ja seminaarit, joissa voit hyödyntää herkullisia tarjoiluja ja koko Veturin monipuolista palveluntarjontaa. Kouvolassa loistavien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevaan Kino 123:een on helppo tulla kauempaakin. Lue lisää kokouspalveluista kohdista Yrityksille.

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori