Verkkokaupan toimitusehdot

     

Voimassa 1.3.2013 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy KINO 123 Oy, y-tunnus 2421299-9. Myymme pääsylippuja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Lippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.
 

Tilaaminen

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 

Maksutavat

Liput maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, OP, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken -verkkomaksut sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard -kortit. Maksunvälittäjänä toimii Bambora Payform/Paybyway Oy ja maksaminen tapahtuu Bambora Payform- sivuston kautta.
 

Bambora Payform (Paybyway Oy) maksuvälittäjänä

Bambora Payform (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4) on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora Payform / Paybyway Oy. Bambora Payform välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja kauppiaan välille. Kauppiaan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. 

Paybyway Oy, y-tunnus: 2486559-4
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta
Puhelin: 029 300 5050
Sähkösposti: support@bambora.com
 

Toimitustapa

Verkkokaupasta ostetut liput toimitetaan asiakkaan sähköpostiin mobiililippuina heti maksamisen jälkeen. Mobiililippuja ei käsitellä/tulosteta kassalla vaan voit sen kanssa mennä suoraan salin ovelle; ota mobiililippu esille puhelimen näytölle lipun skannausta varten. 

Jos olet tehnyt pelkän lippuvarauksen, varatut liput tulee lunastaa lippukassalta viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua.
 

Vaihto- ja palautusehdot

Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

KINO 123 Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori