Yhteisö

Tule mukaan Kino 123:n yhteisöön - seuraa meitä ja osallistu!

Facebook

Kino 123:n Facebook on yhteisön päivittäinen tapaamispaikka, josta löydät ajankohtaiset kuulumiset ja pääset itse kommentoimaan päivänpolttavia asioita.

Pinterest

Pinterest on paikka, jossa pääset ihastelemaan Kino 123:n visuaalista ilmettä ja tyyliä.

Blogi

Kinoblogi on paikka, josta löydät hieman perusteellisempia postauksia Kino 123:n asioista ja tapahtumista sekä leffaesittelyjä ja vaikkapa kilpailuita!

Twitter

Seuraa meitä Twitterissä. Luvassa twiittejä tärkeimmistä tapahtumista, Kinoon liittyviä linkkejä ja retweettejä leffamaailman mielenkiintoisimmista kuulumisista.

YouTube

Kino 123:lla on oma YouTube-kanava. Täältä näet mm. rakennusaikaisia videoita ja elävää kuvaa Kinon tapahtumista.

Instagram

Seuraa Kinoa myös Instagramissa!

Foursquare

Kino 123 löytyy myös Foursquaresta. Laita muille vinkkiä loistavasta leffateatterista. Sinustako Kinon pormestari?

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput voi noutaa kassalta näytöksen alkuun asti.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 10 - 13 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia.

 

Alle 10 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.

Näytä ostoskori