Ladataan traileria...

The Flash

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 2 h 24 min

Seuraavat näytökset

Warner Bros. Pictures esittää elokuvan “The Flash”, jonka on ohjannut Andy Muschietti (“Se”-elokuvat, “Mama”). Ezra Miller palaa Barry Allenin rooliin tämän DC-supersankarin ensimmäisessä omassa seikkailussa.

Maailmat ryskyvät elokuvassa “The Flash”, kun Barry käyttää supervoimiaan palatakseen ajassa taaksepäin ja muuttaakseen menneisyyden tapahtumia. Mutta kun Barryn yritys pelastaa perheensä tulee muuttaneeksi myös tulevaisuutta, hän joutuu vangiksi sellaiseen todellisuuteen, jossa kenraali Zod on palannut ja uhkaa täydellisellä tuholla, mutta kyseisessä maailmassa ei ole supersankareita, jotka auttaisivat. Paitsi jos Barryn onnistuu taivutella hyvin erilainen Batman palaamaan tositoimiin ja pelastamaan vangiksi joutuneen kryptonilaisen... vaikkakaan ei juuri sitä, jota hän etsii. Lopulta pelastaakseen vieraan maailman ja palatakseen tuttuun tulevaisuuteen Barryn on pidettävä vauhtia henkensä edestä. Mutta riittääkö edes äärimmäinen uhraus palauttamaan universumin tolalleen?

Näyttelijäkaartissa nähdään lisäksi Sasha Calle, Michael Shannon (“Bullet Train”, “Batman v Superman: Dawn of Justice”), Ron Livingston (“Loudermilk”, “Kirottu”), Maribel Verdu? (“Eliittikoulu”, “Ja äitiäs kans”), Kiersey Clemons (“Zack Snyder’s Justice League”, “Sweetheart”), Antje Traue (“King of Ravens”, “Man of Steel”) ja Michael Keaton (“Spider-Man: Homecoming”, “Batman”).

Elokuvan “The Flash” ovat tuottaneet Barbara Muschietti (“Se”-elokuvat, “Mama”) ja Michael Disco (“Rampage: iso kohtaa isomman”, “San Andreas”). Christina Hodson (“Birds of Prey”, “Bumblebee”) vastaa käsikirjoituksesta, joka perustuu John Francis Daleyn & Jonathan Goldsteinin (“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”, “Spider-Man: Homecoming”) sekä Joby Haroldin (“Transformers: Rise of the Beasts,” “Army of the Dead”) tarinaan ja DC:n hahmoihin. Vastaavina tuottajina toimivat Toby Emmerich, Walter Hamada, Galen Vaisman ja Marianne Jenkins.

Ohjaaja Muschiettin tuotantoryhmään kuuluvat pääkuvaaja Henry Braham (“Guardians of the Galaxy Vol. 3”, “The Suicide Squad”), tuotantosuunnittelija Paul Denham Austerberry (“Se - Toinen luku”, “The Shape of Water”), leikkaajat Jason Ballantine (Se”-elokuvat, “The Great Gatsby - Kultahattu”) ja Paul Machliss (“The Gentlemen”, “Baby Driver”) ja pukusuunnittelija Alexandra Byrne (“Doctor Strange”, “Guardians of the Galaxy”); elokuvamusiikin on säveltänyt Benjamin Wallfisch (“The Invisible Man”, “Se”-elokuvat).

Warner Bros. Pictures esittää Double Dream/a Disco Factoryn tuotannon ja Andy Muschiettiin elokuvan “The Flash”. Elokuvan levittää maailmanlaajuisesti Warner Bros. Pictures, ja se saa maailmanensi-iltansa elokuvateattereissa 14. kesäkuuta 2023.

Ohjaus

Andy Muschietti

Käsikirjoitus

Christina Hodson

Rooleissa

Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdu?, Kiersey Clemons, Antje Traue ja Michael Keaton

Alkuperäinen nimi:
The Flash
 
Kesto:
2 h 24 min
 
Lajityypit:
fantasia, seikkailu, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori