Ladataan traileria...

Backstreet Boys -Show 'em what you're made of LIVE

K-3
Kesto: 2h 25min

Seuraavat näytökset

Dokumentti esitetään satelliitin välityksellä 26.2.2015 kaikkialla maailmassa, ja sitä seuraa suora konserttilähetys.

Suora lähetys alkaa klo 21.00 Suomen aikaa.

Avoin ja rehellinen dokumentti näyttää kaikkien aikojen suurimman poikabändin matkan teini-iästä aikuisuuteen hyvien ja huonojen aikojen halki. Vuonna 2012 pojat päätyivät lontoolaiseen studioon tekemään uuden albumin, dokumenttielokuvan ja suunnittelemaan juhlakiertuetta. Tapaaminen herätti uudelleen henkiin vuosikausien ystävyyden, mutta vanhojakin tapahtumia oli käytävä läpi ja kiistat ratkaistava. Elokuvaosuuden on ohjannut Stephen Kijak (Stones in ExileScott Walker: 30 Century Man). Se on yllättävä ja palkitseva kertomus kahden vuoden ajalta, kuuluisuuden ja rikkauden, mutta myös pettymysten ajoista. 

Dokumenttiosuuden kesto 110 minuuttia, konsertti 35 minuuttia.

osallistu: https://www.facebook.com/events/353274941541316/

Kesto:
2h 25min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori