Ladataan traileria...

Halloween (1978)

K-16
Kesto: 1h 31min

Seuraavat näytökset

Vain yksi näytös!
 
John Carpenterin Halloween sai ensi-iltansa lokakuussa 1978 Kansas Cityssä, kaukana suurista teattereista ja elokuvien ihmemaa Hollywoodista. Pikku hiljaa näytöksiä alettiin järjestää aina Chicagossa New Yorkissa saakka, ja loppu on historiaa. 
35 vuotta myöhemmin Halloween on ansainnut paikkansa kauhuelokuvan kulttiklassikkona, ja sen tunnusmusiikki on eräs tunnistetuimpia sävellyksiä elokuvakansan keskuudessa. Monimaiset uudelleenfilmatisoinnit ja jatko-osat eivät pärjää aidolle ja alkuperäiselle Michael Myersille… 
Alkuperäinen nimi:
Halloween
 
Kesto:
1h 31min
 
Lajityypit:
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori