Ladataan traileria...

Power Rangers

4K K-12 Sisältää väkivaltaa
Kesto: 2h 4min

Seuraavat näytökset

Sabanin Power Rangers seuraa kolmea tavallista high school-opiskelijaa, joiden pitää muuttua epätavallisiksi saadessaan tietää, että avaruusolennot uhkaavat tuhota heidän pienen kotikylänsä Angel Groven ja koko maailman. Kohtalon valitsemat sankarimme saavat pian selville, että vain he voivat pelastaa planeetan. Voidakseen tehdä sen heidän täytyy ylittää jokapäiväiset ongelmansa ja lyöttäytyä yhteen Power Rangers-ryhmäksi ennen kuin on liian myöhäistä.

Kesto:
2h 4min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori