Ladataan traileria...

Straight Outta Compton

K-16 Sisältää seksiä Sisältää päihteiden käyttöä
Kesto: 2h 27min

Seuraavat näytökset

Vuonna 1987 viisi nuorta miestä muutti oman turhautumisensa elämiseen yhdessä Yhdysvaltain vaarallisimmista paikoista brutaalin rehellisiksi riimeiksi, rankoiksi biiteiksi ja musiikiksi josta tuli uuden sukupolven ääniraita. Straight Outta Compton vie katsojat takaisin sinne, mistä kaikki alkoi. Se on tositapahtumiin perustuva elokuva siitä, miten joukko kapinallisia nousi auktoriteetteja vastaan aseinaan vain sanoituksensa, asenteensa ja lahjakkuutensa, ja muodosti maailman vaarallisimman rap-yhtyeen nimeltä N.W.A. Kertoessaan elämästä omilla kulmillaan he tulivat käynnistäneeksi vallankumouksen, jonka vaikutukset tuntuvat yhä tänäkin päivänä.

Elokuvan Straight Outta Compton pääosissa nähdään Ice Cuben, Dr. Dren ja Eazy-E:n rooleissa O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins ja Jason Mitchell. Ohjauksesta vastaa F. Gary Gray (The Italian Job). Elokuvan ovat tuottaneet alkuperäiset N.W.A.-ryhmän jäsenet Ice Cube ja Dr. Dre, sekä Tomica Woods-Wright, Matt Alvarez ja Gray ja Scott Bernstein. Will Packer sekä Adam Merims, David Engel, Bill Straus, Thomas Tull ja Jon Jashni toimivat elokuvan vastaavina tuottajina.

Alkuperäinen nimi:
Straight Outta Compton
 
Kesto:
2h 27min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori