Ladataan traileria...

TT 3D: Closer to the edge

3D K-12
Kesto: 1h 44min

Seuraavat näytökset

TT3D: Closer to the Edge on dokumentti Man-saarella vuosittain ajettavasta maailmankuulusta moottoripyöräkilpailusta nimeltään ytimekkäästi TT (Tourist Trophy) ja sen kuolemaa uhmaavista kilpailijoista.

Kilpailijat ajavat katuradalla parhaimmillaan yli 300 km/t, vain muutaman sentin päässä toisistaan ja rataa reunustavista kiviaidoista. Tämän vuoksi TT tarjoaa ainutlaatuista draamaa, jännitystä ja usein myös tragediaa, aineksia joista syntyy jännittävä mutta myös koskettava kokemus.

Ennen kaikkea on TT 3D kuitenkin tarina siitä mitä merkitsee olla todella elossa.

Kilpailijat tietävät, että jokainen kilpailu saattaa olla hänen viimeisensä, ja kuitenkin he vaarantavat kaiken pyrkiessään voittamaan tämän legendaarisen kilpailun.

Elokuvan kuljettajat ovat nykyajan gladiaattoreita, jotka elävät kilpaillakseen ja hengittävät bensaa ja pakokaasuja. Elokuva keskittyy erityisesti kahteen täysin erilaiseen tyyppiin, Guy Martiniin ja Ian Hutchinsoniin.

Martin on rakastettava kapinallinen, jolla on omaperäinen näkemys elämästä ja joka ei aina noudata kaikkia sääntöjä. Hän on puoliammattilainen kansansuosikki, jonka temput radan ulkopuolella saavat aika ajoin hänen sponsorinsa epätoivoon ja ratavirkailijat raivon partaalle.

Hutchinson on puolestaan täysiverinen ammattilainen, ajamiselle omistautunut, keskittynyt ja työskentelee kovasti pysyäkseen huipulla.

Tapaamme myös John McGuinnessin – viisitoistakertaisen TT-voittajan – kun hän valmistautuu kisaan voittaakseen lisää, hyvin tietäen että jokainen TT saattaa olla hänen viimeisensä. Saamme tavata myös Bridget Dobbsin, TT-tähti Paul "Dobsy" Dobbsin lesken, joka tyynesti hyväksyy, että hänen aviomiehensä kuoli tehdessään sitä, mitä hän lopulta ehkä eniten elämässä rakasti.

Jared Leto on täydellinen valinta elokuvan kertojaksi. Nähtyään raakaversion elokuvasta hän sanoi: "Olen ylpeä saadessani olla osa tätä elokuvaa, joka juhlistaa tämän legendaarisen tapahtuman henkeä sekä miehiä ja naisia, jotka työntävät mahdollisen rajoja pidemmälle kuin useimmat meistä osaavat kuvitella.”

TT 3D on elokuva vapaudesta – vapaudesta tehdä jotain mikä meistä muista voi näyttää järjettömältä. Se on myös elokuva kilpailemisen palosta kysyessään mikä saa nämä nykypäivän gladiaattorit vaarantamaan kaiken voittaakseen. Elokuva on kuvattu Man-saarella upean kolmiulotteisesti, käyttäen jonkin verran arkistomateriaalia.

Elokuva on tekstitetty suomeksi.

Alkuperäinen nimi:
TT 3D: Closer to the edge
 
Kesto:
1h 44min
 
Lajityypit:
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori