Ladataan traileria...

Aquaman and the Lost Kingdom 2D

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 2 h 4 min

Seuraavat näytökset

Normaali kaksiulotteinen versio.

Ohjaaja James Wan ja itse Aquaman, Jason Momoa—sekä Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II ja Nicole Kidman—palaavat kaikkien aikojen tuottoisimman DC-elokuvan jatko-osaan “Aquaman and the Lost Kingdom”.

Black Manta, jonka ei onnistunut kukistaa Aquamania ensimmäisellä kerralla, haluaa edelleen kostaa isänsä kuoleman eikä kaihda keinoja tuhotakseen Aquamanin lopullisesti. Tällä kertaa Black Manta on entistäkin vahvempi vihollinen käyttäessään apunaan myyttistä Mustaa kolmikärkeä ja sen sisältämää ikivanhaa pahuuden voimaa. Aquaman ryhtyy taisteluun pyytäen yllättäen avukseen vangitun veljensä Ormin, Atlantiksen entisen kuninkaan. Heidän tulee unohtaa vanhat kaunansa ja käydä yhteistyöhön suojellakseen valtakuntaansa ja pelastaakseen Aquamanin perheen—ja koko maailman—peruuttamattomalta tuholta.

Ensimmäisen elokuvan rooleihinsa palaavat samat tähdet: Jason Momoa on Arthur Curry/Aquaman, joka yrittää nyt tasapainotella niin Atlantiksen kuninkaan kuin isän rooleissa; Patrick Wilson on Orm, Aquamanin velipuoli ja arkkivihollinen, jonka on nyt omaksuttava uusi rooli veljensä vastahakoisena liittolaisena; Amber Heard on Mera, Atlantiksen kuningatar ja kruununperijän äiti; Yahya Abdul-Mateen II on Black Manta, joka on entistäkin omistautuneempi kostamaan isänsä kuoleman tuhoamalla Aquamanin, tämän perheen ja koko Atlantiksen; ja Nicole Kidman on Atlanna, tulisieluinen johtaja ja soturin sydämellä varustettu äiti. Rooleihinsa palaavat myös Dolph Lundgren, joka on kuningas Nereus, ja Randall Park, joka on tri Stephen Shin.

Elokuvan “Aquaman and the Lost Kingdom” on ohjannut James Wan ja tuottaneet Peter Safran, Wan ja Rob Cowan. Vastaavina tuottajina ovat toimineet Galen Vaisman ja Walter Hamada.

David Leslie Johnson-McGoldrickin käsikirjoitus perustuu tarinaan, jonka ovat kehitelleet James Wan & David Leslie Johnson-McGoldrick sekä Jason Momoa & Thomas Pa’a Sibbett ja jonka pääosassa on Paul Norrisin ja Mort Weisingerin luoma DC-hahmo Aquaman.

Ohjaaja Wanin ensiluokkaiseen ”Aquaman”-työryhmään kuuluvat seuraavat alansa taitajat: elokuvaaja Don Burgess (“Kirottu 2”), tuotantosuunnittelija Bill Brzeski (“Jumanji: The Next Level”), leikkaaja Kirk Morri (“Fast & Furious 7”), säveltäjä Rupert Gregson-Williams (“Wonder Woman”) ja musiikkituotannon johdossa Michelle Silverman (“Malignant”). Tehosteista vastaa Nick Davis (“Titaanien taistelu” -elokuvat, “The Dark Knight”) ja pukusuunnittelusta Richard Sale (“Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, “Ready Player One”).

Warner Bros. Pictures esittää Atomic Monster/Peter Safran -tuotannon, James Wanin elokuvan “Aquaman and the Lost Kingdom”, joka saa ensi-iltansa maailmanlaajuisesti alkaen 20. joulukuuta 2023; ympäri maailmaa elokuvan levittää Warner Bros. Pictures.

Ohjaus

James Wan

Käsikirjoitus

David Leslie Johnson-McGoldrick,

Rooleissa

Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren & Randall Park

Tekijätietoja

DC:n Aquamanin ovat luoneet Paul Norris ja Mort Weisinger

Alkuperäinen nimi:
Aquaman and the Lost Kingdom
 
Kesto:
2 h 4 min
 
Lajityypit:
fantasia, seikkailu, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori