Ladataan traileria...

Beetlejuice Beetlejuice

Seuraavat näytökset

Beetlejuice on palannut! Oscar-ehdokas, ainutlaatuisen luova visionääri Tim Burton ja Oscar-ehdokas ja elokuvatähti Michael Keaton lyöttäytyvät yhteen Beetlejuice Beetlejuicessa, kauan odotetussa jatko-osassa Burtonin palkintoja voittaneelle Beetlejuicelle.

Keaton palaa ikoniseen rooliinsa yhdessä Oscar-ehdokas Winona Ryderin (Stranger Things, Pikku naisia), joka esittää Lydia Deetziä ja kahdesti Emmyn voittaneen Catherine O’Haran (Schitt’s Creek, Corpse Bride) kanssa, joka esittää Delia Deetziä. Uusina mukana ovat Justin Theroux (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi, The Leftovers), Monica Bellucci (Spectre, The Matrix-elokuvat), Arthur Conti (House of the Dragon) elokuvadebyytissään, sekä Emmy-ehdokas Jenna Ortega (Wednesday, Scream VI) Lydian tyttärenä, Astridina, ja Oscar-ehdokas Willem Dafoe (Poor Things, Van Gogh – Ikuisuuden porteilla).

Beetlejuice on palannut! Odottamattoman perhetragedian jälkeen kolme sukupolvea Deetzejä palaa kotiin Winter Riveriin. Beetlejuice kummittelee yhä Lydialle, jonka elämä menee ylösalaisin, kun hänen kapinallinen teinityttärensä Astrid löytää ullakolta salaperäisen pienoismallin kaupungista, ja portaali tuonpuoleiseen avautuu vahingossa. Ongelmien hautuessa molemmissa maailmoissa on vain ajan kysymys, milloin joku sanoo Beetlejuicen nimen kolmasti, ja ilkikurinen demoni palaa päästämään irti omanlaisensa sekasorron.

Burton, itse oma genrensä, ohjaa Alfred Goughin & Miles Millarin (Wednesday) käsikirjoituksesta. Tarina on Goughin & Millarin ja Seth Grahame-Smithin (The LEGO® Batman Movie) ja perustuu Michael McDowellin & Larry Wilsonin luomiin hahmoihin.  Elokuvan ovat tuottaneet Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ja Burton, ja Sara Desmond, ja vastaavina tuottajina toimivat Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith ja David Katzenberg.

Burtonin luovaan tiimiin kulisseissa kuuluvat elokuvaaja Haris Zambarloukos (Meg 2: The Trench, Idän pikajunan arvoitus); sellaiset usein mukana olleet yhteistyökumppanit kuin päälavastaja Mark Scruton (Wednesday), leikkaaja Jay Prychidny (Wednesday), Oscar-voittaja, puvustaja Colleen Atwood (Alice in Wonderland, Sweeney Todd - Fleet Streetin paholaisparturi, Sleepy Hollow – päätön ratsumies), olentojen luonnin ja erityismaskeeraamisen Oscar-voittaja, efektimestari Neal Scanlan (Sweeney Todd – Fleet Streetin paholaisparturi, Jali ja suklaatehdas) ja Oscar-ehdokas, säveltäjä Danny Elfman (Big Fish, Painajainen ennen joulua, Batman); ja Oscar-voittaja, hius- ja maskeeraussuunnittelija Christine Blundell (Topsy-Turvy – mullin mallin).

Warner Bros. Pictures -tuotanto Beetlejuice Beetlejuice saapuu vain elokuvateattereihin ja IMAX-saleihin 6. syyskuuta 2024 Yhdysvalloissa, ja aloittaa kansainvälisesti 4. syyskuuta 2024. Sen levittää maailmanlaajuisesti Warner Bros. Pictures.

Ohjaus

Tim Burton

Käsikirjoitus

Alfred Gough, Miles Millar, Seth Grahame-Smith

Rooleissa

Michael Keaton, Winona Ryder, Jenna Ortega, Catherine O?Hara, Willem Dafoe, Monica Bellucci, Justin Theroux, Arthur Conti

Tekijätietoja

Tuottajat: Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ja Burton, & Sara Desmond,
Vastaavat tuottajat: Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith & David Katzenberg

Alkuperäinen nimi:
Beetlejuice Beetlejuice
 
 
Lajityypit:
fantasia, jännitys, komedia
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori