Ladataan traileria...

Evil Dead Rise

K-16
Kesto: 1 h 37 min

Seuraavat näytökset

Ikoninen kauhufranchise saa jatkoa, kun New Line Cinema ja Renaissance Pictures tuovat valkokankaille elokuvan Evil Dead Rise. Sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Lee Cronin (The Hole in the Ground). Elokuvaa tähdittävät Lily Sullivan (I Met a Girl, Barkskins), Alyssa Sutherland (The Mist, Viikingit), Morgan Davies (Storm Boy, The End) ja Gabrielle Echols (Reminiscence) sekä uusi tulokas Nell Fisher (Northspur).

Evil Dead Rise -elokuvassa toiminta siirtyy metsästä kaupunkiin. Se kertoo kieroutuneen tarinan kahdesta toisistaan vieraantuneesta sisaresta (Sutherland ja Sullivan), joiden jälleennäkemisen keskeyttää kohtaaminen ihmiset valtaansa ottavien demonien kanssa. Tästä alkaa alkukantainen selviämiskamppailu, jonka aikana he joutuvat kohtamaan perheestään version, jollaista ei voisi kuvitella edes pahimmassa painajaisessa.

Elokuvan on tuottanut Rob Tapert (Ash vs Evil Dead, Don’t Breathe) ja sen vastaavina tuottajina ovat toimineet elokuvasarjan luoja ja kauhuikoni Sam Raimi sekä itse ”Ash” eli kulttilegenda Bruce Campbell. Vastaavina tuottajina ovat olleet myös John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ja Victoria Palmieri.

Kameran takaa löytyy Croninin lisäksi kuvaaja Dave Garbett (Z for Zachariah, Underworld: Rise of the Lycans), lavastussuunnittelija Nick Bassett (Guns Akimbo, Sweet Tooth), leikkaaja Bryan Shaw (Ash vs Evil Dead, Spartacus) ja pukusuunnittelija Sarah Voon (Chasing Great, Inside), sekä elokuvan musiikin säveltänyt Stephen McKeon (The Hole in the Ground, Primeval).

Warner Bros. Pictures levittää maailmanlaajuisesti New Line Cineman / Renaissance Picturesin esittämän Pacific Renaissancen ja Wild Atlantic Picturesin tuotannon Evil Dead Rise. Elokuva nähdään elokuvateattereissa Pohjois-Amerikassa 21.4.2023 ja muualla maailmassa 19.4.2023 alkaen.

Ohjaus

Lee Cronin

Käsikirjoitus

Lee Cronin

Rooleissa

Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Gabrielle Echols ja Nell Fisher

Tekijätietoja

Tuottaja: Rob Tapert
Vastaavat tuottajat: Sam Raimi, Bruce Campbell, John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam ja Victoria Palmieri

Alkuperäinen nimi:
Evil Dead Rise
 
Kesto:
1 h 37 min
 
Lajityypit:
kauhu
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori