Ladataan traileria...

Godzilla x Kong: The New Empire

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 55 min

Seuraavat näytökset

Todista uuden imperiumin nousu. #GodzillaXKong - Vain elokuvateattereissa 2024

Eeppinen taistelu jatkuu! Legendary Picturesin elokuvallisen MonsterVersen uusi seikkailu ajoittuu tätä edeltäneen räjähtävän “Godzilla vs. Kong” -kohtaamisen jälkimaininkeihin, jolloin mahtava Kong ja hirmuinen Godzilla saavat vastaansa aiemmin tuntemattoman kolossaalisen haasteen, joka kumpuaa omasta maailmastamme ja uhkaa niiden olemassaoloa—ja samalla koko maailmaa. “Godzilla x Kong: The New Empire” pureutuu entistä syvällisemmin näiden titaanien historiaan ja syntyperään sekä Pääkallosaaren mysteereihin ja syvimpiin salaisuuksiin sen myyttisen taistelun myötä, joka aikanaan on synnyttänyt nämä poikkeukselliset olennot, ja samalla sitoo niiden kohtalon langat koko ihmiskunnan ympärille ikuisiksi ajoiksi.

Ohjaajana toimii jälleen kerran Adam Wingard. Elokuvan pääosissa nähdään Rebecca Hall (“Godzilla vs. Kong”, The Night House”), Brian Tyree Henry (“Godzilla vs. Kon”, “Bullet Train”), Dan Stevens (“Gaslit”, “Legion”, “Kaunotar ja hirviö”), Kaylee Hottle (“Godzilla vs. Kong”), Alex Ferns (“The Batman”, “Wrath of Man”, “Chernobyl”) ja Fala Chen (“Irma Vep”, “Shang Chi and the Legend of the Ten Rings”).

Käsikirjoituksesta vastaavat Terry Rossio (“Godzilla vs. Kong”, “Pirates of the Caribbean” -elokuvat) ja Simon Barrett (“You’re Next”) ja Jeremy Slater (“Moon Knight”), ja se perustuu Rossion & Wingardin & Barrettin alkuperäistarinaan, joka pohjautuu TOHO Co., Ltd:n luomaan ja omistamaan “Godzilla”-hahmoon. Elokuvan ovat tuottaneet Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull, Jon Jashni ja Brian Rogers. Vastaavina tuottajina toimivat Wingard, Jen Conroy, Jay Ashenfelter, Yoshimitsu Banno ja Kenji Okuhira.

Wingardin työryhmään ovat jälleen kuuluneet pääkuvaaja Ben Seresin (“Godzilla vs. Kong”, “World War Z”), tuotantosuunnittelija Tom Hammock (“Godzilla vs. Kong”, “X”, “The Guest”), leikkaaja Josh Schaeffer (“Godzilla vs. Kong”, “Molly’s Game”), pukusuunnittelija Emily Seresin (“The Invisible Man”, “Top of the Lake”). Elokuvamusiikista vastaavat Tom Holkenborg (“Godzilla vs. Kong” “Mad Max: Fury Road”) ja Antonio Di Iorio (musiikkia elokuvaan “Godzilla vs. Kong” ja “Sonic the Hedgehog” -elokuvat).

Warner Bros. Pictures ja Legendary Pictures esittävät Legendary Picturesin tuotannon, Adam Wingardin elokuvan “Godzilla x Kong: The New Empire”. Maailmanensi-iltansa elokuva saa 27. maaliskuuta 2024 ja maailmanlaajuisesti sen levittää Warner Bros. Pictures, paitsi Japanissa, missä levittäjänä toimii Toho Co., Ltd, ja Kiinassa, missä levittäjänä toimii Legendary East.

Ohjaus

Adam Wingard

Käsikirjoitus

Terry Rossio, Adam Wingard, Simon Barrett, Jeremy Slater

Rooleissa

Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Dan Stevens, Fala Chen, Rachel House

Alkuperäinen nimi:
Godzilla x Kong: The New Empire
 
Kesto:
1 h 55 min
 
Lajityypit:
fantasia, toiminta
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori