Ladataan traileria...

Magic Mike's Last Dance

Seuraavat näytökset

Menestyksekkään Magic Mike -elokuvasarjan musiikkia ja komediaa pursuava kolmas elokuva ”Magic Mike’s Last Dance” villitsee elokuvateatterit ystävänpäivän aikaan. Ensimmäinen Magic Mike -elokuva sai kiitosta niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin, ja sen takana oleva luova tiimi yhdistääkin jälleen voimansa sytyttääkseen tutun kipinän. Channing Tatum astuu tuttuun rooliin Mike Lanena ja Steven Soderbergh tarttuu ruoriin saattaakseen valkokankaille edellisistäkin osista vastanneen Reid Carolinin käsikirjoituksen. Tatumin rinnalla elokuvassa nähdään Salma Hayek Pinault (”House of Gucci”, ”Hitman’s Wife’s Bodyguard”).

”Magic” Mike Lane (Tatum) palaa lavalle pitkän hiljaiselon jälkeen toiveenaan paistatella suosiossa viimeisen kerran. Lupaavan bisnesdiilin kaaduttua ja jätettyä Miken puille paljaille, hän päätyy tekemään keikkaa baarimikkona Floridassa. Hän tapaa äveriään seurapiirijulkiksen (Hayek Pinault), jolla on omat suunnitelmansa Miken suhteen... sekä tarjous, josta on mahdoton kieltäytyä. Mike lähtee Lontooseen seurapiirirouvan kanssa, ja kun hänelle selviää, mitä naisella on oikeasti mielessään, Mike joutuu puntaroimaan, pystyykö hän ja kuumista, nuorista tanssijoista koottu tanssiryhmä vastaamaan haasteeseen.

Elokuvan ovat tuottaneet Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Tatum, Carolin ja Peter Kiernan. Julie M. Anderson toimii elokuvan vastaavana tuottajana.

Tatumin and Hayek Pinaultin lisäksi elokuvassa näyttelevät Ayub Khan Din (“Ackley Bridge”), uusi kyky Jemelia George, Juliette Motamed (“We Are Lady Parts”) ja Vicki Pepperdine (“Johnny English iskee jälleen”).

Soderberghin tuotantotiimiin kuuluvat lavastuksesta vastaava Pat Campbell (“The Bastard Son & The Devil Himself”), pukusuunnittelija Christopher Peterson (“The Irishman”) ja musiikista vastaava Season Kent (“KIMI”, “Let Them All Talk”), sekä koreografit Alison Faulk ja Luke Broadlick, joille “Magic Mike” -franchise on jo entuudestaan tuttu.

Warner Bros. Picturesin tuottama ja levittämä “Magic Mike’s Last Dance” valloittaa valkokankaat Pohjois-Amerikassa 10.2.2023 ja kansainvälisesti 8.2.2023 alkaen. Suomen ensi-ilta on 10.2.2023.

Ohjaus

Steven Soderbergh

Käsikirjoitus

Reid Carolin

Rooleissa

Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din,Jemelia George, Juliette Motamed ja Vicki Pepperdine

Alkuperäinen nimi:
Magic Mike's Last Dance
 
 
Lajityypit:
komedia, musiikki
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori