Ladataan traileria...

Omerta 6/12

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 1 h 55 min

Seuraavat näytökset

Toimintatrillerissä OMERTA 6/12 Suomen itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto keskeytyy tylysti kun presidentinlinnaan hyökätään, ja valtionjohto otetaan panttivangiksi. Suojelupoliisin Max Tanner (Jasper Pääkkönen) määrätään neuvottelijaksi panttivankikriisiin, jonka taustalta löytyy terrori-iskuksi naamioitu suunnitelma Euroopan turvallisuuden horjuttamiseksi. Tannerin on tehtävä rohkeita ja kipeitäkin ratkaisuja selvittääkseen, kuka on iskun takana. Panoksena on ihmishenkien lisäksi koko Eurooppaa uhkaava turvallisuuspoliittinen kaaos. Elokuva perustuu Ilkka Remeksen menestyskirjaan 6/12.

 

Ohjaus

Aku Louhimies

Käsikirjoitus

Jari Olavi Rantala, Antti J. Jokinen ja Mika Karttunen

Rooleissa

Jasper Pääkkönen
Nanna Blondell
Sverrir Gudnason
Cathy Belton
Pertti Sveholm
Joonas Saartamo
Laura Malmivaara
Wanda Dubiel
Robert Enckell
Nika Savolainen
Andrei Alén
Kris Gummerus
Pekka Strang
Eero Milonoff
Dragomir Mrsic
Miodrag Stojanovic
Slaven Spanovic
Zijad Gracic
Michael Yare
Märt Pius
Priit Pius
Mirtel Pohla
Juhan Ulfsak

Tekijätietoja

Perustuu Ilkka Remeksen menestysteokseen 6/12.

6/12-toimintatrillerin tuottavat Sikke Rautiainen (Teräsleidit, 2020), Evelin Penttilä / Stellar Film (mm. Helene, 2020), Mikko Tenhunen (mm. Tuntematon sotilas, 2017) ja Antti J. Jokinen (Helene, 2020).

Alkuperäinen nimi:
Omerta 6/12
 
Kesto:
1 h 55 min
 
Lajityypit:
toiminta
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori