Ladataan traileria...

Pieni merenneito (englanniksi)

K-12 Sisältää väkivaltaa Voi aihetuttaa ahdistusta
Kesto: 2 h 16 min

Seuraavat näytökset

Originaali englanninkielinen versio, tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.

Pieni merenneito on visionäärisen Rob Marshallin live-action versio Disneyn klassikoksi muodostuneesta Oscar®-palkitusta animaatiomusikaalista. Pieni merenneito kertoo rakastetun tarinan kauniista ja topakasta nuoresta merenneidosta nimeltä Ariel, joka janoaa seikkailuja. Kuningas Tritonin tyttäristä nuorimpana ja uhmakkaimpana Ariel haluaa tietää enemmän elämästä aaltojen yläpuolella ja pinnalla vieraillessaan hän rakastuu hurmaavaan prinssi Erikiin. Merenneidoille ei ole sallittua olla tekemisissä ihmisten kanssa, mutta Arielin on noudatettava sydämensä kutsua. Hän tekee sopimuksen ilkeän merinoidan Ursulan kanssa, jonka avulla hän saa mahdollisuuden maistaa maanpäällistä elämää, mutta tulee samalla asettaneeksi henkensä – ja isänsä valtakunnan – vaaraan.

 

Pääosassa Arielina nähdään laulaja ja näyttelijä Halle Bailey (tv-sarja “grown-ish”); Jonah Hauer-King (A Dog’s Way Home) on prinssi Erik; Tony Award® -palkittu Daveed Diggs (Hamilton, Snowpiercer) antaa äänensä Sebastianille; Awkwafina (Raya ja viimeinen lohikäärme) antaa äänensä Loiskeelle; Jacob Tremblay (Luca, Room) on Pärskyn ääni; Noma Dumezweni (Maija Poppasen paluu) on kuningatar Selina; Art Malik (tv-sarja “Isänmaan puolesta”) on Kristian; lisäksi Oscar®-voittaja Javier Bardem (Menetetty maa, Me Ricardot) on kuningas Triton; ja kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Melissa McCarthy (Voitko ikinä antaa anteeksi?, Morsiusneidot) on Ursula.

Elokuvan Pieni merenneito on ohjannut Oscar®-ehdokas Rob Marshall (Chicago, Maija Poppasen paluu) ja tuottaneet kaksinkertainen Emmy®-voittaja Marc Platt (“Jesus Christ Superstar Live in Concert”, “Grease Live!”), kolminkertainen Tony Award® -voittaja Lin-Manuel Miranda (“Hamilton”, In the Heights), Emmy-voittaja John DeLuca (“Tony Bennett: An American Classic”) ja Rob Marshall, ja vastaavana tuottajana on toiminut Jeffrey Silver (“Leijonakuningas”). Laulut on säveltänyt moninkertainen Oscar®-voittaja Alan Menken (Kaunotar ja hirviö, Aladdin) ja sanoituksista vastaa Howard Ashman, jotka saivat yhdessä kaksi Oscaria Pienen merenneidon animaatioversion musiikista, ja näiden lisäksi mukana olevista uusista sanoituksista vastaa Lin-Manuel Miranda. Elokuvamusiikin on säveltänyt Alan Menken, ja musiikin tuotannosta vastaa Mike Higham (Maija Poppasen paluu, Into the Woods).

Ohjaus

Rob Marshall

Rooleissa

Halle Bailey, Melissa McCarthy, Javier Bardem

Alkuperäinen nimi:
Pieni merenneito
 
Kesto:
2 h 16 min
 
Lajityypit:
fantasia, seikkailu
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori