Ladataan traileria...

Villi robotti

HFR 3D Sisältää väkivaltaa Sisältää seksiä Voi aihetuttaa ahdistusta Sisältää päihteiden käyttöä

Seuraavat näytökset

DreamWorks Animation tuo elokuvateattereihin Peter Brownin rakastettuihin lastenkirjoihin perustuvan elokuvan Villi robotti.

Eeppinen seikkailu seuraa robotti ROZZUM yksikkö 7134:ää, tuttavallisemmin Rozia. Kun robotti haaksirikkoutuu asumattomalle saarelle hänen täytyy oppia sopeutumaan karuun ympäristöön ja luomaan suhteita saaren eläimiin. Lopulta hän ryhtyy orvon hanhenpoikasen kasvattivanhemmaksi.

Villi robotti-elokuvan Rozia ääninäyttelee Oscar®-voittaja Lupita Nyong’o (Us, The Black Panther -franchise), Emmy- ja Golden Globe-ehdokas Pedro Pascal (The Last of Us, The Mandalorian) on kettu Fink, Emmy-voittaja Catherine O’Hara (Schitt’s Creek, Best in Show) näyttelee opossumi Pinktailia, Oscar®-ehdokas Bill Nighy (Living, Love Actually) hanhi Longneckia, Kit Connor (Heartstopper, Rocketman) hanhi Brightbillia ja Oscar®-ehdokas Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once, The Fall Guy) Vontraa, robottia, jonka Roz kohtaa saarella.

Elokuvassa kuullaan myös tähtiä kuten Emmy-voittaja ja popkulttuuri-ikoni Mark Hamill (Star Wars -franchise, Poika ja haikara), Matt Berry (What We Do in the Shadows, Paavo Pesusieni -elokuvasarja) ja Golden Globe-voittaja ja Emmy-ehdokas Ving Rhames (Mission: Impossible elokuvat, Pulp Fiction).

Elokuva on voimakas kertomus itsensä löytämisestä. Se tutkiskelee jännittävästi myös siltaa teknologian ja luonnon välillä, sekä mitä tarkoittaa olla elossa ja yhteydessä kaikkeen elävään. Villin robotin on käsikirjoittanut ja ohjannut kolminkertainen Oscar®-ehdokas Chris Sanders, joka on käsikirjoittanut ja ohjannut myös DreamWorks Animationin Näin koulutat lohikäärmeesi, Croodit ja Disneyn Lilo & Stitch -elokuvan. Elokuvan on tuottanut Jeff Hermann (DreamWorks Animationin The Boss Baby: Perhebisnes, yhteistuottajana Kung Fu Panda -elokuvissa)

Peter Brownin ensimmäinen Villi robotti-kirja julkaistiin Yhdysvalloissa vuonna 2016 ja siitä tuli välittömästi ilmiö. Kirjasta on sittemmin kasvanut trilogia. Brownin kirjasarja on voittanut lukuisia palkintoja.

Ohjaus

Chris Sanders

Käsikirjoitus

Chris Sanders

Rooleissa

Alkuperäisissä äänirooleissa: Lupita Nyong'o, Pedro Pascal, Catherine O'Hara, Bill Nighy,
Kit Connor, Stephanie Hsu, Mark Hamill, Matt Berry Ving Rhames

Alkuperäinen nimi:
Villi robotti
 
 
Lajityypit:
animaatio, koko perheen
 
 

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori