Kino 123 valmistautuu avaamaan ovet pe 21.5. Lisätietoja.

Kino 123

Täydellisiä elokuvahetkiä Kouvolan Kauppakeskus Veturissa

Kiristettyjen koronarajoitusten vuoksi elokuvateatteri on suljettu toistaiseksi. 

Kino 123 ei esitä tällä hetkellä elokuvia. Esitykset jatkuvat, kun yleisötapahtumien henkilörajoitukset palaavat kohtuulliselle tasolle ja saatavilla on jälleen uutta ohjelmistoa. Nyt ilmoitettuihin ensi-iltoihin on todennäköisesti tulossa lykkäyksiä. Yhteydenotot: info@kino123.fi. 

Koronapandemian vaikutus lippujen voimassaoloaikoihin: Kaikissa tällä hetkellä voimassa olevissa lipuissa on jo etukäteen annettuna jatkoaikaa normaalioloihin nähden. Joululippuihin 2021 on annettu ostohetkellä valmiiksi 2 kk ja muihin lippuihin 6 kk normaalia pidempi voimassaoloaika, joilla on pyritty varautumaan ennakkoon mahdollisiin koronapandemiasta johtuviin elokuvateatterien sulkemismääräyksiin. Näitä pitempiä jatkoaikoja voidaan ottaa käyttöön sitten, jos kyseiset ennakkoon annetut jatkoajat ovat ylittyneet lipun voimassaoloaikana (eli teatteri on ollut yhtäjaksoisesti suljettuna joululippujen voimassaoloaikana yli 2 kk tai muiden lippujen voimassaoloaikana yli 6 kk). Ennakkoon annettua lisäaikaa on sovellettu kaikkiin lipputuotteisiin koronakeväästä 17.3.2020 alkaen.

 

Tässä salissa saa tällä hetkellä olla samanaikaisesti kuusi henkilöä (norm. 266).

Hyvä tietää

Iltanäytöksiin saapuminen

Kun tulet iltanäytöksiin (eli jos näytös päättyy arkisin klo 21 jälkeen, lauantaina klo 20 jälkeen tai sunnuntaina klo 19 jälkeen), auto kannattaa ehdottomasti jättää Kinon edustalla olevalle pysäköintialueelle – muuten voit joutua kiertämään kävellen koko kauppakeskuskompleksin.

Maksamattomat varaukset

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Jos lippuja ei lunasteta siihen mennessä, varaus häviää järjestelmästä ja liput vapautuvat myyntiin. Kassahenkilökunnalla ei ole mitään keinoa palauttaa näitä varauksia. Nettikaupasta ostetut liput ovat mobiilippuja jotka skannataan suoraan salin ovella.

Alennukset

Opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet (myös siviilipalvelusta suorittavat) saavat kaikista 11 - 15 €:n hintaisista lipuista alennusta 1 € heti ensi-iltapäivästä lähtien. Ostohetkellä (ja kysyttäessä myös lipuntarkastuksessa) on esitettävä voimassa oleva opiskelija-, eläkeläis- tai varusmieskortti. Ei muita alennuksia. 

 

Alle 11 €:n hintaisista lipuista ei myönnetä alennusta, koska niiden hinnat ovat jo valmiiksi alle peruslipun hinnan.
 

Mobiililippujen käyttö

Vältä jonotus - osta mobiililippu netistä! Katso pikaohjeet mobiililipun ostamiseen ja käyttämiseen.

Näytä ostoskori